Băutura Lives Pectin pentru slăbit (Force of Nature) – păreri despre avantajele oferite și preț

Băutura Lives Pectin pentru slăbit - Force of Nature

Mai mult ca sigur ai auzit și tu de numeroasele beneficii pe care le aduce pectina de măr, fiind recomandată nu doar în curele de slăbire, ci și în consolidarea sănătății. Băutura Lives Pectin face exact acest lucru: este un produs care ne ajută să ne folosim la maxim de pectină.

Dacă în trecut era destul de greu să facem rost de o sursă foarte concentrată de pectină, astfel de produse nefiind disponibile nici măcar în farmacii, iată că în prezent numărul lor a crescut destul de mult. Nu toate sunt însă asimilate la fel de bine de către organism, astfel încât să ne putem bucura de toate avantajele pe care le are de oferit aceast ingredient minune. Este și cazul băuturii Lives Pectin Force of Nature? O să vedem în rândurile următoare dacă face sau nu parte din categoria produselor eficiente.

Click AICI – află ce păreri au specialiștii despre cantitatea de pectină din băutura Lives Pectin

Producătorul vede în Lives Pectin un produs revoluționar în domeniul alimentației sănătoase, însă chiar așa este? Sunt destul de multe soluții naturale caracterizate în acest fel de către companiile ce le produc, fiind în majoritatea cazurilor niște simple strategii de marketing. Clienții, cei care folosesc aceste produse, sunt singurii îndreptățiți să facă astfel de afirmații, pe baza rezultatelor pe care au reușit să le obțină (o sursă de informare de calitate în acest caz poate fi orice forum de profil din România, dar nu numai).

În cazul băuturii Lives Pectin Force of Nature am observat că reacțiile pe forum, și în mediul online în general, sunt unele pozitive, existând numeroase păreri ce susțin faptul că produsul este unul care într-adevăr ajută la reducerea kilogramelor în plus și consolidarea sănătății organismului uman. Evident, am găsit pe forum / site-uri și păreri negative, potrivit cărora Lives nu oferă niciun rezultat. Care sunt reale și care sunt false? Până la urmă te poate ajuta sau nu această băutură concentrată? Haide să vedem împreună în rândurile acestui review.

Păreri despre beneficiile oferite de băutura Lives Pectin

Cel mai probabil citești acest articol pentru că ai văzut cum Lives Pectin a crescut destul de mult în popularitate în ultimul an. Acest lucru se datorează faptului că tot mai multe persoane au aflat despre beneficiile pe care le aduce pectina de măr asupra sănătății, precum și ajutorul pe care îl oferă în procesul de slăbire, accelerându-l în mod automat.

Beneficii sănătate și slăbire

Secretul băuturii Lives stă în concentrația de pectină pe care o conține. Ce este pectina te întrebi? O definiție a acesteia poate fi găsită aici. Pe scurt, pectina este o substanță organică de origine vegetală, o fibră solubilă ce poate fi găsită în mod natural în fructele și legumele pe care le consumăm, ea fiind prezentă preponderent în coaja acestora. Principalele surse ale acestei fibre (care aduce multe beneficii sănătății și accelerează slăbirea) sunt merele, caisele, pulpa de sfeclă, cireșe, portocale și, în general, citricele.

Click AICI – vezi lista completă de ingrediente și beneficii + profită de cel mai bun preț

La baza lui Lives Pectin se află pectina de măr, aceasta fiind cea mai folosită în industria alimentară și cea a suplimentelor alimentare, respectiv farmaceutică. Am observat că multe persoane numesc Lives „doctorul din natură” datorită proprietăților pe care le are. Astfel de păreri găsim în aproape întreg mediul online.

Avantajele pe care le oferă Lives Pectin sunt:

 • accelerează metabolismul și îl stabilizează – astfel încât să favorizăm arderea unui număr mai mare de calorii, într-un timp mai scurt. De aici și ajutorul oferit în procesul de slăbire.
 • accelerează arderea grăsimii
 • diminuează în mod natural apetitul – pe scurt, nu o să îți mai fie foame atât de des, fără însă a-ți priva organismul de substanțele nutritive de care are nevoie.
 • are efect prebiotic – fibrele prezente în Lives favorizează dezvoltarea bacteriilor bune care contribuie la menținerea sănătății florei intestinale.
 • bun pentru detoxifierea organismului – te va ajuta să elimini substanțele nocive / metalele grele care s-au acumulat de-a lungul timpului datorită poluării ori a alimentației necorespunzătoare.
 • are o acțiune antiinflamatoare și de protecție a mucoasei gastrice.
 • îmbunătățește digestia, astfel încât substanțele nutritive din alimente să fie mult mai bine absorbite și asimilate de către organism.

Despre principalele ingrediente, contraindicații și reacții adverse

La fel ca în cazul lui Reduslim, și în cazul subiectului review-ului de astăzi avem parte de o compoziție formată din ingrediente naturale. Evident, ingredientul principal este pectina de măr, însă pe lângă aceasta, pe lista de pe prospect găsim și alte ingrediente, respectiv microelemente.

Printre ingrediente se mai numără o combinație între fructoză și fibre dietetice care facilitează slăbirea într-un ritm natural și ține sub control nivelul de glucoză din sânge, precum și microelemente precum calciu, potasiu, magneziu, zinc, iod și fosfor.

Băutura Lives Pectin Force of Nature - păreri și ingrediente

Legat de contraindicații, trebuie spus că nu am reușit să găsesc foarte multe informații utile pe site-ul producătorului. Ținând însă cont de faptul că Lives este un concentrat de pectină putem presupune că contraindicațiile acesteia se aplică și în cazul său.

Ce contraindicații și reacții adverse trebuie avute în vedere?

 • s-a constatat că unele persoane care iau pectină pot simți un ușor deranj la stomac (lucru care este valabil de regulă în cazul mai multor suplimente pe bază de fibre), iar în unele cazuri poate să provoace diaree.
 • este posibil ca unele persoane să aibă parte de o scădere a absorbției unor minerale, însă astfel de cazuri sunt ceva mai rare.
 • dacă suferi de alergie la fistic și caju trebuie să ai grijă la administrarea concentratului Lives Pectin, deoarece pot să apară reacții alergice inclusiv la pectină.
 • mai menționez faptul că, la fel ca orice alt supliment bogat în fibre, Lives poate scădea absorbția unor medicamente atunci când sunt luate în același interval orar, scăzându-le în acest fel eficacitatea.
Lives Pectin preț

Lives Pectin ce preț are? Se găsește în farmacii?

Am observat că sunt persoane care întreabă dacă Lives Pectin poate fi cumpărat din farmacii. Răspunsul este nu, în momentul de față această băutură nu se găsește în nici o farmacie din România. Motivul este reprezentat în mare parte de încercarea producătorului de a menține produsul său la un preț cât mai mic cu putință, lucru posibil doar dacă asigură comercializarea doar prin intermediul site-ului oficial sau a partenerilor autorizați.

➔❀ Click AICI – vezi preț actualizat + oferte promoționale

Legat de preț trebuie spus că în această perioadă este în derulare o campanie promoțională foarte interesantă, care constă într-o REDUCERE DE 50% și alte avantaje atractive la comenzile mai mari. De exemplu, pe lângă un preț special, mai ai parte și de oferte precum 2+1 GRATIS sau 3+2 GRATIS. Pachetul standard (cel mai ieftin) este suficient pentru o cură de 10 zile, în timp ce celelalte sunt suficiente pentru o cură de 30, respectiv 50 de zile.

Pe forum găsim comentarii despre Lives Pectin?

Da, în mediul online se pot găsi comentarii despre Lives Pectin și eficiența sa (putem spune că foarte multe chiar). Aceste comentarii, scrise pe forum sau pe site-urile de specialitate, vin de la persoane care au cumpărat și folosit băutura, dar și de la nutriționiști sau medici. Deși nu pot garanta acuratețea lor (până la urmă oricine poate să își facă cont pe un forum și să înceapă să scrie păreri despre un produs anume, fie pozitive, fie negative), trebuie remarcat că oamenii spun în mare parte aceleași lucruri pe care le-am evidențiat și eu în acest review.

Forum - poze înainte și după

Pe un cunoscut forum românesc, o doamnă în vârstă de 36 de ani ne spune că la început Lives Pectin nu a avut niciun efect în cazul dânsei, fiind necesar să aștepte să treacă două săptămâni și să înceapă să facă puțin sport (mai exact, să se plimbe 30 de minute în fiecare zi la pas alert) pentru ca rezultatele să înceapă să apară.

În secțiunea de comentarii a unui site despre nutriție o altă doamnă, de data aceasta în vârstă de 24 de ani, ne spune că ea a reușit să slăbească 17 kilograme în două luni, combinând Lives Pectin cu o alimentație echilibrată și un stil de viață ceva mai activ decât în mod normal.

Concluzie

Citind ce au de spus cumpărătorii atât pe forum, cât și pe site-urile de specialitate, băutura Lives Pectin te poate ajuta să slăbești dacă organismul reacționează bine la ea, însă pentru ca efectele să fie unele maxime este necesar să avem per total un stil de viață sănătos, ceea ce înseamnă că alimentația noastră trebuie să fie una sănătoasă (conținând cât mai multe fructe și legume), să facem mișcare cel puțin 30-60 de minute în fiecare zi (plimbări lungi, alergări ușoare sau câteva exerciții aerobice care pot fi făcute și acasă) și să ne odihnim corespunzător (să dormim cel puțin 6-7 ore în fiecare noapte).

Lives Pectin
 • Beneficii
 • Ingrediente
 • Reacții forum
 • Eficiență
3.8

Recomand produsul?

Băutura Lives Pectin (Force of Nature) poate fi privită drept o opțiune care merită luată în considerare atunci când încercăm să slăbim, dar și pentru consolidarea sănătății. Se numără printre produsele care merită atenție datorită conținutului ridicat de pectină de mere.

Leave a Reply