Shazili este un proiect ambițios care a luat naștere în luna august a anului 2019. Acesta care își propune să ofere informații proaspete despre diverse subiecte care privesc promovarea unui stil de viață sănătos, precum și să ofere sfaturi utile pentru a-i ajuta pe cei care doresc să slăbească să își atingă mult mai repede scopul.

De la ce vine Shazili? Numele își are originea în țările arabe, el însemnând „frumusețe regală”. Practic asta și urmărește shazili.ro – să scoată la suprafață frumusețea regală care sălășluiește în fiecare din noi. Sperăm să reușim să și atingem acest scop.

Așa cum am spus și în primul articol publicat pe site, pe care îți recomand să îl citești, toate informațiile puse la dispoziție pe shazili.ro vor reprezenta de cele mai multe ori sursa principală de informare atunci când cineva își propune să își schimbe complet stilul de viață și să se bucure de un corp frumos, puternic și sănătos. Da, indiferent de vârstă, astfel de schimbări chiar sunt posibile, fiind nevoie doar de puțină voință din partea fiecăruia dintre noi.

Despre Shazili Romania

Care vor fi principalele subiecte ce se vor regăsi pe site? Ele vor acoperi o arie mai largă, având însă un punct comun de plecare, și anume promovarea unei vieți sănătoase, cu mult sport și alimentație echilibrată. O să poți așadar citi articole interesante despre ce trebuie sa faci pentru a ajunge în mod natural și sănătos la greutatea dorită (știm cu toții că nu e recomandam să slăbim foarte mult într-o perioadă scurtă de timp), ce alimente este bine să mănânci pentru a arde mai multe grăsimi, dar și pentru a-i asigura corpului tău toți nutrienții de care are nevoie, care sunt cele mai potrivite aparate fitness pentru o condiție fizică bună și un corp de invidiat, cum scapi de principalele afecțiuni care îți pot îngreuna efortul de a slăbi, iar exemplele pot continua.

Toate articolele vor fi bine documentate, încercând să ofer un număr cât mai mare de informații utile, care să te ajute să alegi în deplină cunoștință de cauză produsele pentru slăbit potrivite pentru tine, dieta perfectă pentru metabolismul tău sau electrocasnicele care îți vor ușura foarte mult viața în bucătărie atunci când vrei să te bucuri de o alimentație sănătoasă și care să îți ofere energie.

Pentru ca misiunea să fie încununată cu succes este esențială crearea unei comunității în jurul lui Shazili. O comunitate asemeni unui forum, în cadrul căreia toți cititorii să interacționeze între ei, să ofere sfaturi și păreri legate de produsele folosite de ei sau dietele la care au apelat, iar exemplele pot continua.

Dacă îți place proiectul nu ezita să îl susții dând un like pe Facebook, un follow pe Twitter și Pinterest sau să te abonezi pe YouTube. 🙂

Shazili îți mulțumește că îi ești alături!