Reduslim – păreri și informații despre noile capsule pentru eliminarea naturală a grăsimii

Reduslim pareri pret

După cum am promis în primul articol scris pe blog, o să încerc să prezint cât mai multe review-uri ale produselor naturale care pot prezenta interes pe piața din România. Astăzi atenția noastră se va îndrepta către Reduslim, capsulele pentru slăbit care au venit recent pe canal oficial și pe meleagurile noastre.

O să încerc să mă axez pe informațiile care contează, ceea ce înseamnă că o să citiți despre Reduslim păreri legate de ingrediente, contraindicații, beneficii oferite, precum și despre reacțiile pe care le găsim pe forum la adresa capsulelor.

Click AICI – află ce informații se găsesc pe prospectul lui Reduslim

Ce este Reduslim și unde poate fi găsit? Reduslim este un produs pentru slăbit pe bază de capsule care se laudă prin compoziția naturală ce stă la baza lor. De câteva luni am observat că sunt comercializate și în România, însă nu au ajuns încă și în farmacii (oricum din farmacie l-am lua la un preț mai mare, din cauză că trebuie și ea să facă profit). Comanda se face așadar direct de pe site-ul distribuitorului oficial din țara noastră.

Cine recomandă Reduslim și ce păreri am eu despre ingrediente?

Pe site-ul oficial (CLICK AICI pentru a-l accesa) ni se spune că Reduslim este recomandat de Cynthia Pasquella, nutriționistul lui Charlize Theron și Sandra Bullock. Acesta le sfătuiește pe vedetele pe care le consiliază să bea în fiecare zi o capsulă de Reduslim, înainte de a mânca,, astfel încât să fie stimulat metabolisul și să ardă mai multe calorii. Tot Cynthia Pasquella ne spune că o cură de o lună de zile este suficientă pentru a ne bucura de rezultate care să ne impresioneze.

Sincer să fiu nu știu exact dacă este adevărat acest detaliu, însă nici nu contează, deoarece în review o să fac o analiză proprie a informațiilor de pe prospect, în speță ingrediente, contraindicații și beneficii.

Reduslim pareri prospect

Ce ingrediente principale conțin capsulele Reduslim?

 • Cofeină Anhidra – folosită zilnic de miliarde de oameni, cofeină aduce numeroase beneficii sănătății, fiind de un real ajutor și în curele de slăbire. În cazul capsulelor Reduslim, cofeină are rolul de a oferi energie, de a crește capacitatea atletică și de a accelera arderea grăsimilor.
 • Piper Cayenne – așa cum îi spune și numele, este extras din Ardeiul Cayenne, originar din Guyana și care oferă capsulelor Reduslim mai multe beneficii: întărește sistemul imunitar, oferă energie, crește rezistența la efort fizic, îmbunătățește circulația sângelui și detoxifică organismul.
 • Extract de ceai verde – recomandat și folosit zi de zi de milioane de persoane, fie datorită conținutului de cofeină, fie pentru bogăția de antioxidanți pe care o conține. Extractul de ceai verde din compoziția lui Reduslim ajuta la eliminarea lichidului în exces din organism, oferă energie, accelerează arderea grăsimii și reduce senzația de foame.
 • L-carnitină – aduce numeroase beneficii pentru organism, fiind unul dintre cele mai folosite suplimente. L-carnitina din compoziția lui Reduslim ajută la transportul a cât mai mulți acizi grași în interiorul celulelor, pentru a fi „arși”, oferind în acest fel și energie. Așadar, este utilă la arderea accelerată a grasimii din corp.

Ce beneficii oferă Reduslim luat cu regularitate timp de o lună?

Dacă te-ai uitat peste analiza listei cu ingrediente de pe prospect, multe dintre beneficiile oferite de Reduslim le-ai aflat deja. Vom mai face însă încă o trecere rapidă în revistă a acestora, de data asta mult mai succint.

❀✐ Click AICI – vezi instrucțiuni de utilizare și ce păreri au nutriționiștii

Un prim beneficiu oferite de Reduslim este stimularea „absorbției” grăsimii și transformării acesteia în energie. Asta înseamnă că o să ai mult mai multă energie pentru a te putea antrena intens, iar arderile calorice vor fi intensificate direct proporțional, astfel încât să slăbești într-un ritm natural într-un timp relativ scurt.

Reduslim - listă ingrediente

Pe lângă slăbire Reduslim ajută și la o detoxifiere a organismului, adică la eliminarea rezidurilor și toxinelor acumulate de-a lungul timpului. Acest lucru este cât se poate de benefic pentru sănătatea ta. Mai merită să amintim ca beneficii inhibarea poftei de mâncare, favorizarea eliminării lichidului în exces din organism și producerea de dopamină (dacă nu știi, dopamina este hormonul fericirii).

Găsim pe forum persoane care au folosit Reduslim ?

În cazul produselor foarte cunoscute, informațiile pe care le găsim pe forum (orice forum din România) sunt numeroase. Lucrurile nu stau însă așa în ceea ce privește produsele noi apărute pe piață. Motivul este unul evident: pe forum discută în general persoanele care își doresc să cumpere un anumit produs cu cele care au cumprat deja produsul respectiv și pot să exprime păreri pertinente, care să ajute în alegerea care trebuie făcută.

Reduslim rezultate forum - poze înainte și după
Poze înainte și după cura cu Reduslim (45 de zile). Pe lângă capsule, Irene a ales să țină dietă și să facă sport, rezultatele postate pe forum vorbind de la sine.

Am reușit să găsesc însă câteva persoane care au avut ocazia să folosească Reduslim timp de cel puțin o lună. Una pe un forum, iar celelalte pe un blog de sănătate. Ce am aflat de la aceste persoane? Că Reduslim este o opțiune bună de luat în considerare, care te va ajuta să slăbești aproximativ 2 kilograme pe săptămână. Totuși, pentru ca să ne bucurăm de rezultate cu care să ne putem lăuda, trebuie să ținem o dietă (chiar și una ușoară) și să facem sport de cel puțin trei ori pe săptămână.

Reduslim la ce preț este disponibil în România?

Fabricat în SUA, Reduslim avea un preț foarte ridicat în trecut, când nu era disponibil pe canal oficial și în țara noastră. Acum că se găsește și în România ne putem bucura de un preț mult mai accesibil, deoarece nu mai sunt implicate costurile legate de transport. Nu o să găsești capsulele în farmacii, iar pentru a avea siguranța că ai cumpărat produsul original, eu recomand să fie dată comanda doar de pe site-ul oficial.

Acestea fiind spuse, ce pret are Reduslim în țara noastră? O cutie te va costa DOAR jumate, iar asta pentru că, potrivit producătorului, în această perioadă se derulează o campanie promoțională care constă într-o REDUCERE DE 50% aplicată fiecărei cutii.

Reduslim
 • Beneficii
 • Ingrediente
 • Reacții forum
 • Eficiență
3.8

Recomand produsul?

Pentru cei care vor să slăbească Reduslim reprezintă încă o soluție naturală pentru accelerarea procesului. Sunt eficiente capsulele? Dacă ne luăm după rezultatele obținute de cei care au folosit deja produsul tind să cred că te va ajuta. Trebuie să ții însă cont de faptul că fiecare organism este unic, așadar reacționează diferit, drept urmare și rezultatul final este unul care diferă de la o persoană la alta.

7 Comments

 1. Miha 9 septembrie 2019 Reply
 2. covasa gabriela 25 ianuarie 2020 Reply
 3. puscasu v. 16 mai 2020 Reply
 4. Ana Marcela Nemes 21 mai 2020 Reply
 5. Andre 29 mai 2020 Reply
 6. ILINCA MARIANA 2 iunie 2020 Reply
 7. Brindusa Bortes 8 iunie 2020 Reply

Leave a Reply