Shazili – un nou proiect ia naștere în anul 2019

Shazili Romania - comunitate forum

Astăzi a luat naștere un proiect la care lucrez deja de câteva luni.

Totul a început în urmă cu un an, atunci când am observat că în România nu există nici un site în jurul căruia să se fi creat până acum o comunitate unită, fericită şi sănătoasă din care să facă parte persoane care își doresc să slabească în mod natural. Să câștigi lupta cu kilogramele în plus nu este deloc ușor, fiind nevoie de foarte multă voință, precum și de sprijin moral din partea celor din jurul nostru. De cele mai multe ori însă acest sprijin nu vine și ne rămâne doar să ne descurcăm cont propriu.

Odată cu lansarea site-ului www.shazili.ro toate aceste lucruri se vor schimba. Mi-am propus ca Shazili să vină zi de zi în sprijinul celor care încearcă să slăbească, să își îmbunătățească condiția fizică și să fie mai sănătoși. Până la urmă toate aceste lucruri sunt necesare dacă ne dorim să ducem o viață lungă și împlinită, nu-i așa?

Cum își propune Shazili să te ajute?

Prin articolele publicate cu regularitate pe site, Shazili va reprezenta de cele mai multe ori sursa principală de informare în ceea ce privește schimbările pe care trebuie să le facem în viața noastră din momentul în care ne-am propus să fim mai activi, mai supli, să avem o condiție fizică de invidiat, precum și un corp frumos, puternic și sănătos. Fiecare articol va fi scris folosind un limbaj accesibil, ușor de înțeles, iar toate sfaturile oferite vor fi unele practice.

Atunci când încercăm să slăbim sunt foarte multe aspecte care trebuie avute în vedere. Alimentația și exercițiile fizice reprezintă doar o parte dintre ele, fiind necesar să includem pe listă și suplimentele naturale care ne vor ajuta să îi oferim corpului nostru toți nutrienții de care are atât de multă nevoie în această perioadă și pe care este mai dificil să îi obținem doar din mâncare.

Ce subiecte vor fi abordate?

Mi-am propus ca Shazili să fie un site complex, care să abordeze mai multe subiecte, toate având un scop comun, și anume obținerea unui corp frumos, puternic și sănătos. Astfel, printre subiectele pe marginea cărora vom discuta se numără cele legate de slăbire, nutriție și diete, sport și antrenamente, produse de slăbit, sănătate, frumusețe și îngrijire personală. O să afli nu doar pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a câștiga lupta cu kilogramele în plus, ci și cum să menții sănătatea articulațiilor tale, să scapi de varice ori micoză și, dacă ești femeie, cum să elimini celulita.

Pentru că orice proces de slăbire începe în bucătărie, pe site va fi o categorie specială dedicată principalelor electrocasnice care ne pot face viața mai ușoară, ca de exemplu blendere, tocătoare, roboți de bucătărie, espressoare sau aparate de vidat (da, acestea din urmă își dovedesc de foarte multe ori utilitatea).

Nu voi uita nici de aparatele fitness care ne vor ajuta nu doar să ardem caloriile și să slăbim mai repede, ci și să ne menținem în formă și să avem o imunitate de fier. Deși nu sunt toate foarte accesibile prin prisma prețului pe care îl au, cu siguranță vor fi persoane care să se folosească de informațiile oferite despre benzile de alergat, bicicletele eliptice sau staționare, stepper, aparatele de vâslit, aparatele multifuncționale și inclusiv aparatele de vibromasaj.

Comunitatea este importantă

Baza acestui subiect vreau să fie reprezentată de comunitate. Îmi doresc foarte mult ca în jurul site-ului să se creeze, așa cum am spus la începutul articolului, o comunitate unită, fericită şi sănătoasă. Prin secțiunea de comentarii oricine este binevenit să ofere completări articolelor, să ceară lămuriri suplimentare sau chiar ajutor în anumite aspecte care privesc sănătatea și nu numai.

Împreună suntem mai puternici și succesul este garantat!

6 Comments

  1. Adelina D. 7 august 2019 Reply
  2. Flori 9 august 2019 Reply
  3. Maria 10 septembrie 2019 Reply
    • Daniel Toma 10 septembrie 2019 Reply

Leave a Reply