Prin accesarea directă a site-ului https://www.shazili.ro, denumit în continuare „shazili.ro”, precum și prin accesarea sub diverse forme a conținului pus la dispoziție de site-ul nostru (de exemplu prin intermediul rețelelor sociale sau feed), utilizatorii acceptă în mod tacit termenii și condițiile expuse în rândurile următoare.

Neacceptarea termenilor și condițiilor atrage obligația de a părăsi site-ul.

I. Despre conținut

1. Toate articolele și informațiile care pot fi accesate prin intermediul site-ului shazili.ro pot fi folosite doar în scop personal și necomercial. Acestea intră sub incidența Legii nr.8 din 14 martie 1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

2. Preluarea materialelor se poate face doar parțial și în limita a două paragrafe (maxim 150-200 cuvinte), fiind obligatorie precizarea sursei și oferirea unui link direct către materialul din care a fost preluată informația.

3. Articolele pot conține link-uri spre alte site-uri. Acestea nu se află sub controlul shazili.ro și nu ne asumăm niciun fel de responsabilitate asupra lor.

4. Shazili.ro nu poate fi tras la răspundere pentru informațiile puse la dispoziția utilizatorilor. Facem tot posibilul pentru ca aceste informații să fie unele exacte, însă nu oferim niciun fel de garanție privind acuratețea lor.

II. Despre imagini

5. Toate imaginile de pe site sunt protejate de legea drepturilor de autor și pot fi folosite doar în condițiile impuse de lege.

III. Secțiunea de comentarii

6. Oricine poate lăsa un comentariu în secțiunea dedicată a fiecărui articol publicat pe shazili.ro.

7. Este interzisă folosirea unui limbaj vulgar și injurios. SPAM-ul nu este tolerat.

8. Comentariile vor fi aprobate după ce a fost verificată respectarea condițiilor impuse prin prezentul document.

9. Datele personale completate vor fi stocare în mod securizat și nu vor fi folosite într-un alt scop decât cel inițial (acela de a scrie un comentariu).

10. Comentariile intră și ele sub incidența Legii nr.8 din 14 martie 1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, autorul și shazili.ro fiind singurele părți care au drept de folosire a acestora (în orice scop, inclusiv comercial).

IV. Despe afiliere

11. Shazili.ro folosește afilierea ca principala formă de monetizare.

12. Unele articole publicate pe shazili.ro conțin link-uri de afiliere. În urma accesării acestora, dacă tu, utilizatorul, o să dai o comandă pentru unul sau mai multe produse, noi vom primi un anumit procent din tranzacția respectivă. Tu nu vei plăti nimic în plus! Faptul că tu o să comanzi accesând un link de afiliere reprezintă o modalitate prin care ne ajuți să ne acoperim costurile și să putem continua acest proiect.

V. Date personale

13. Pentru ca site-ul shazili.ro să poată funcționa în mod corespunzător colectăm, în anumite condiții, câteva date personale, ca de exemplu: adresa IP, adresa de email, nume / username, analitice și altele.

14. Shazili.ro plasează cookie-uri. Acestea sunt fișiere de mici dimensiuni care ne ajută să îți oferim un conținut personalizat și salvarea anumitor preferințe de navigare, având de asemenea și un rol tehnic, care ajută funcționarea corectă a site-ului nostru. Acestea NU oferă alte informații personale în afara celor menționate, iar ele au o valabilitate care poate varia între o lună și un an.

15. Ținem la datele tale personale. Poți afla mai multe informații despre ce date personale colectăm și de ce le colectăm accesând politica de confidențialitate.

VI. Altele

16. Shazili.ro își rezervă dreptul de a suspenda, pe o perioadă determinată sau nedeterminată, serviciul oferit, precum și de a modifica în orice moment conținutul site-ului și / sau termenii și condițiile acestuia fără o notificare prealabilă.